ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Един от футболистите на "Левски" сериозно си изпати, след като реши да се прави на голям сваляч. Сексбомбата Дарина Калчева се оплака пред БЛИЦ, че Илиян Йорданов не спирал да я тормози, въпреки че тя постоянно отрязвала мераците му.

"Голям е досадник е! Нямам желание да се занимавам с него, но той не престава. А и п*шката му е малка!", изригна блондинката, която отдавна е апетитна хапка за разгонени футболисти.

И неслучайно - Дари има 820-кубиков бюст, върху който мерак да се залепят като мухи на пити мед има половината, ако не и цялата "А" група.

Бившата на Коста Янев през април показа пищните си форми пред БЛИЦ TV, когато прогнозира мачове от родното първенсто и Купата на България.

Миналата седмица Дарина посети първия двубой на "Левски" с Иртиш, но не успя да донесе късмет на "сините", които завършиха 0:0 с казахстанците.

Със сигурност обаче напращялата секс машина от Сливен не е била на "Герена" заради Илиян Йорданов, но не разкри кой е обект на интереса й.

darina_tea.jpg

Футболистът на "Левски" си я заплюл още преди месеци на конкурс за най-еротичен модел. Надпреварата се провела в столичен бар по тъмни доби, по които Йорданов би трябвало да спазва режим.

"Не го искам. Казах му го, но той не престана да ме тормози във "Фейсбук" и по телефона. Дори атакува и най-близката ми приятелка - Теа, но и тя не му върза", добави Дарина пред БЛИЦ, след което двете предприели мерки и атакували Илиян Йорданов.

Преди дни 24-годишното крило на "Левски" открил автомобила си Ауди с изрисувано предно стъкло, на което пишело: "Илиян - Малката п*шка! Целувки"

Дарина и Теа вкарали в употреба червило на "Шанел", като дори се пошегуваха във "Фейсбук", обявявайки, че сега Йорданов трябва да им купи по едно ново.

Изпатилият си свалят от "Левски" пък не смеел да се оплаче в полицията, тъй като се чувствал засрамен. Йорданов се изчервявал и в съблекалнята, където съотборници започнали да се шегуват с него.

dar_tea.jpg


dar_levski.jpg