Пламен СЛАВОВ - специален пратеник на БЛИЦ СПОРТ в Париж

Ден преди мача на Лудогорец с ПСЖ групата български журналисти беше приятно изненадана, когато прекрачи входа на "Парк де Пренс" - любимият на всички ни стадион, на който "заклахме" "петлите" през 1993 година с двата гола на Емил Костадинов. Да, французите още помнят кошмарния за тях мач, след който футболът им се възроди. Какво се случи обаче снощи? Българските журналисти останахме изненадани, когато насреща ни застана усмихнато къдрокосо момиче и започна да говори на български.

Оказа се, че младата дама работи в ПСЖ вече 4 години. Казва се Лорен Стефани.

"Много се радвам да ви видя, наричайте ме Лори. Ако имате нужда от помощ, насреща съм", любезна бе Лори, която разказа пред БЛИЦ СПОРТ малко повече за себе си.

"Майка ми е българка, баща ми французин. Шест години живях едновременно в България и Франция. Много обичам да прекарвам ваканцията си в България. Идвам в Слънчев бряг на море. Родом съм от Бяла, Русенско. Там са баба и дядо. Вече четвърта година работя в ПСЖ. Не успях обаче да дойда в София за първия мач с Лудогорец, гледах го по телевизията. Дядо ми обаче беше на стадион "Васил Левски", сподели къдрокосата дама, добавяйки че на "Парк де Пренс" още помнят великата българска победа.

"Аз обаче искам ПСЖ да победи Лудогорец. Това е моят отбор, тук работя. Много се радвам, че ПСЖ играе срещу български отбор", сподели с усмивка Лори.

Тя пожела чрез БЛИЦ СПОРТ да поздрави дядо си в България - "Той си е в Бяла, чете всички сайтове и спортни вестници. Преди години беше от Литекс, сега симпатизира на Левски".

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА 

ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА