Руски фенове луднаха по снимката с делфини на родната гимнастичка Цвети Стоянова, която от няколко дни е на почивка в Дубай и си прекарва чудесно в слънчев Дубай. На снимката е запечатано как морският бозайник я "целува" нежно по бузата, а Стоянова сияе от щастие.

"Какво има на шията ти?”, питат руски фенове Цвети Стоянова под снимката от Дубай. Тя за първи път показа снимка, на която ясно се вижда белег на врата й след операциите.

В същоти време водещи специалисти от цял свят казват, че плуващите бозайници са идеална терапия за хора, преживели невероятен стрес или борещи се с различни заболявания.

В Русия, където също тачат художествената гимнастика като у нас, Цвети има много почитатели, но те най-вероятно не са запознати с драмата около гимнастичката, която бе на косъм от смъртта.

"Вие питате какво има на шията си Цвети. А на вашия мозък какво му има?! Не ви ли е ясно, че не е много тактично да се задава такъв въпрос?", отвръщат по-запознати със случката.

"Просто й съчувствам, не искам да съм груб", защитава се руският почитател на Цвети.

„Моля за помощ за моя син Матвей! Помогнете ми да победим болестта и той да живее без болка. Времето изтича, нямам много пари, а нужната сума за операции още не е събрана. Надявам се да ни помогнете, за да отиде Матвей на лечение! Умолявам ви, вашата помощ ще е безценна!", отбелязва двойка руснаци под снимката със зов за помощ. Те имат 3-годишно детенце, страдащо от детска церебрална парализа, а сумата за лечение е малко под 20 хиляди лева и към момента са събрани повече от половината.