Григор Димитров и Никол Шерцингер отново се превърнаха в център на внимание. Двамата бяха засечени на церемонията по връчване на британските модни награди в прочутата концертна зала "Роял Албърт Хол". Всъщност, модните експерти и хайлайф изданията бяха залепени далеч повече върху Шерцингер, но този път и българинът не й отстъпваше. Двамата изглеждаха по перфектен начин и минаха по червения килим.

След това тенисистът и изпълнителката, която в момента е съдия в шоуто X Factor, напуснаха церемонията хванати за ръка.

Никол Шерцингер за пореден път заложи на повече от шикозен и секси тоалет. При по-внимателно вглеждане обаче изниква въпросът - има ли долно бельо половинката на Григор Димитров. На пръв поглед - не, защото цялата област на кръста й е напълно открита и се вижда прекрасно. Естествено, има варианти Никол все пак да е заложила на нещо под откриващия почти всичко гащеризон, но да е добре прикрито и свързано с тенденциите при дамите при подобни случаи.

Медиите в Англия допълват, че гащеризонът на Никол е обсипано със 115 хиляди кристала "Сваровски" и е дело на един от най-нашумелите британски дизайнери - Джулиан Макдонълд.