Талантливият защитник на Манчестър Юнайтед Тимоти Фосу-Менса е уговарял френски модел за тройка със съотборник. 18-годишният бранител е отправил директно предложение към Еглантин-Флор Агилар за креватни упражнение с неговия колега Антони Марсиал.

"Искаш ли 2 в 1? Две черни момчета", написал Менса на красавицата.

Холандският футболист дори обяснил на Еглантин, че харесва момичета с "големи задници и големи ц*ци". Освен това й заявил, че няма нищо против, ако тя покани четвърти човек.

Фосу-Менса е провел видео-разговор с френския модел от хотела, където "дяволите" отседнали в навечерието на мача с Астън Вила, спечелен от тима на Ван Гаал с 1:0. По време на комуникацията между двамата се появил Марсиал, който си поговорил на френски с Еглантин.

"Каза, ми че му е скучно в хотела и искал видео-разговор. После се появи Антони, който беше наистина очарователен. Поговорихме малко и това беше", разказва 24-годишната красавица.

"Тимоти може и да е вече в мъжкия отбор на Манчестър Юнайтед, но си остава малко момче. Няма никаква идея как да се държи с момичетата", споделя разочарованата Еглантин пред английските медии.

В крайна сметка тя спира контактите си с Фонсу-Менса, тъй като сметната, че разговорите между двамата са твърде неуместни. 

Името на Еглантин-Флор Агилар не за първи път се свързва с известни спортисти. През леглото й са минали Ашли Коул, Маруан Фелайни, Марио Балотели и боксьорът Амир Кхан.