Голямата дъщеря на Христо Стоичков - Михаела, изрази чувствата си след юбилейния мач на Камата, състоял се пред препълнените трибуни на "Васил Левски". Мика благодари на всички, присъствали на паметното събитие на 20 май.

"В живота си съм имала много значими събития, но мога да кажа, че вече го разделям на два етапа - преди и след 20 май 2016 г. Паметна дата за мен и цялото ми семейство. Капацитет от 40 000 места се оказа малък за всички, които искаха да покажат уважение към баща ми", написа Мика във "Фейсбук".

"Искам официално да се извиня на тези, които не успяха да присъстват поради липса на билети. Сълзите от емоции, които видях в очите на многохилядната публика, бяха по-силни и от дъжда. Поклон пред вас! Вие доказахте, че любовта към Стоичков е неподвластна на клюки, жълти спекулации и безпочвени интриги! Футболът е велика игра, но по-велика е българската публика! Много пъти над мен е тегнело бреме, че съм дъщеря на легенда, често са ме подценявали, вие обаче ме накарахте да настръхна и да се чувствам благословена! Заедно написахме нова страница във футболната история и след 50 години ще сме номер 1!!!", добави голямата щерка на Камата.

 


* Снимка: LAP.BG

ВСИЧКО ЗА ЮБИЛЕЯ НА ХРИСТО СТОИЧКОВ - ТУК !!!