Испанският национал Жерар Пике няма да присъства на сватбата на съотборника си в Барселона Лионел Меси на 24 юни. Причината е женската вражда между гаджето на Пике – Шакира, и годеницата на голямата звезда на световния футбол – Антонела.

Според „Ел Паис“ двете не се разбират още от 2010 година. Тогава Пике започна връзка с колумбийската певица, като изостави тогавашното си гадже Нурия – една от най-добрите приятелки на Антонела. Заради тази вражда Шакира не седи на „Камп Ноу“ с останалите половинки на футболистите, а избира друго място на стадиона, заобиколена от семейството и приятелите си.

Именно заради това Шакира и Пике ще отсъстват от църковната сватба на 24 юни в аржентинския град Росарио и последвалото тържество с 600 гости. Отделно парти ще има и в Барселона, на което певицата и испанският национал също няма да присъстват, въпреки че Меси и Пике от дълги години са съотборници и приятели.

Лионел Меси и Антонела се познават повече от 20 години. Въпреки че нямат брак за момента, те имат двама сина – Тиаго и Матео. Жерар Пике и Шакира също имат двама наследници – Милан и Саша.