ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Любовни трепети превзеха двете чаровни наследнички на Христо и Мариана Стоичкови. Дъщерите на известната фамилия – Христина и Михаела, имат съвсем пресни-пресни гаджета. Доста по-интересна и забулена в тайните на Америка обаче е малката щерка на Камата – Христина, която живее отвъд Океана.


Пикантни и съвсем горещи подробности от Тексас и Маями достигнаха до екипа на „ШОУ“. Христина Стоичкова или както я наричат приятели и близки – Крис, има нов мъж до себе си! Избраникът е „наш“ човек, с балканска гореща кръв. Казва се Лука Белич, чаровен хърватин, който е взел акъла на една от най-известните футболни наследнички по света. Двамата са заедно едва от няколко месеца и са лудо влюбени. Запознават се в Канзас, където Христина завърши висшето си образование и се дипломира през пролетта. Родената на 6 октомври 1991-ва Крис завърши престижния университет „Баркли“ в Канзас. През май за дипломирането й обаче отиде единствено майка й. През това време Христо Стоичков имаше луди дни в България. Тъкмо приключваше сезона в България и нямаше как да изостави „Литекс“, а след това, през лятото, започна сагата около ЦСКА.
Екипът ни още в миналия брой написа, че Ицо е променил плановете си и вместо пътуване до Маями, е останал в България заради подготовката около бъдещия конгрес на БФС. Това е една от причините, която го задържа на родна земя. Другата, за която загатнахме, но не разкрихме напълно, е именно новата любов на Христина. Стоичков и Мариана е трябвало да отидат,
 
за да се видят
с поредния
кандидат-зет
 
доведен им от малката дъщеря. Цяло лято Христина Стоичкова и хърватското й гадже не спират да лудуват из тузарски курорти първо в Маями, а след това в Тексас. В момента младите влюбени са в Остин (Тексас), където прекарват повече от приятни мигове.
Хърватинът се оказал страшен ухажор. Една сутрин госпожица Стоичкова се събудила, а до леглото я чакали два огромни букета с червени рози. „Волим те“, написал Лука на Христина. Но какво стана с предишната любов на Стоичкова? Христина имаше връзка около една година с испанHristina_1.jpgския си приятел Жонатан Сусмозас де Мигел. Бивш тенисист на полуаматьорско ниво. След това започнал да заляга над учебниците и правото и заминал да следва в Америка. С него тръгнала и Христина. Двамата обаче се разделили преди няколко месеца. Според слуховете една от причините е изневяра на испанеца, от която Христина се поболяла и не му простила.
Според близки до Стоичковата щерка двамата млади нямали общо бъдеще. Жонатан искал да се върне в Испания, докато българката настоявала да останат в Америка и да търсят реализацията си. Така се стигнало до логичната раздяла и всеки поел по пътя си. Никак не е за подминаване и фактът, че Христо Стоичков не показвал кой знае какви симпатии към испанския приятел на щерка си. Дали, защото е фен на „Реал“ (Мадрид), което е сигурно и той неведнъж го е демонстрирал, или заради нещо друго, не е ясно, но Камата е бил против сериозна връзка и думи като годеж, сватба, деца и тем подобни. Още в началото на връзката между Христина и Жонатан, наш Ицо се възпротивил наследничката му да напуска семейната къща в Испания, за да замине за Америка. Той се надявал, че тя ще остане в Каталуня, за да довърши образованието си.
Въпреки че един родител не може, а и не бива никога да дели децата си, Стоичков имал повече симпатии към Христина. Това, че е кръстена на него, е най-малката причина. Все още ненавършилата 22 години хубавица е типично копие на легендарния футболист, копирала е характера му до последната подробност. За нея разправят, че
 
била пълно
копие на
баща си
 
горе-долу същия характер, избухлива, непримирима, постига всичко, което пожелае. Малко хора могат да я водят за носа и да й казват какво да прави. Явно обаче за любовта това не се отнася. Настоящото гадже на българката е трето сериозно за последните няколко години. Първата й шумна връзка идва от пролетта на 2008 г, когато се загаджва с бившия нападател на „Барселона“ Виктор Васкес. По това време все още семейство Стоичкови живее в столицата на Каталуня, децата учат там, а Ицо не бе решил да се прибира в България.
Hristina_2.jpg
Партньор на мениджъра Лъчезар Танев в Испания запознава Христина и футболиста на „Барселона“. Следва двугодишна връзка, Васкес става неделима част от фамилията на Камата, но през лятото на 2010-а се стига до раздялата.
„Христина май се оказва луда глава и палава госпожица. Очите й шарят насам-натам и връзката им не издържа“, шушукат близки до известното семейство. Тъкмо по това време тя си идва няколко пъти у нас и веднага й приписват връзка с...Николай Михайлов. Двамата са засечени няколко пъти, но наистина между тях не припламва никаква искра. Впоследствие Христина се прибира отново в Испания и в живота й се появява доскорошният й приятел Жонатан Сусмозас, с когото също прекарва около две години. Любопитен факт е, че испанецът е пълна противоположност на футболиста Васкес, когото е заменил в леглото на младата госпожица. Жонатан е интелигентен, ученолюбив, далеч от футболистите. И това се харесва на Мариана – съпругата на Христо Стоичков. През двете години, в които дъщеря им излиза и живее заедно с бъдещия адвокат, Мариана няма нищо против. Дори няколко пъти ходи до Америка, за да вижда децата. „Тя обаче никога не се е бъркала в личния живот на дъщерите си, особено що се отнася за избора им на гаджета. Мариана е най-добрата приятелка и на Христина, и на Михаела, изслушва ги, дава им съвети, ако ги поискат, но дотук. Те са вече достатъчно големи, за да решават любовното си бъдеще“, споделя източник на „ШОУ“.
Не така обаче стоят нещата при Христо Стоичков. Според слуховете той е изкарван едва ли не деспот и тиранин, който не дава на мъж да погледне щерките му. Не е съвсем точно така, въпреки че наистина Камата държи и двете изкъсо. Друг е въпросът колко възможно е това, когато Ицо е в България, а Христина е в Америка. Именно защото Христина е голямата му слабост
 
Стоичков не
спира да ревнува
 
през годините от гаджетата й. „Не го разбирайте погрешно. Той като всеки баща просто иска най-доброто за децата си. Това е. А приказките, които се мятат насам-натам, че е забранил да му водят зетьове или да говорят за сватби...Да, единственото му условие беше и двете да завършат висшето си образование, а след това да мислят за създаване на семейство“, заяви информатор на тигъра на печата. И като доказателство за бащината загриженост на Стоичков идва и фактът, че самият той прави всичко възможно Христина да се задържи, колкото се може повече и по-далеч от България. Камата е напълно наясно, ако се прибере, какво ще се случи с личния й живот. „Ще те съсипят и очернят, както правят ежедневно с нашето семейство“, категоричен бил легендата на ЦСКА и „Барселона“.
На този етап Христина наистина нямала никакво намерение да се прибира трайно в България. От тук насетне й предстояло начало на кариера, след като вече е с диплома в ръка. Това обаче не й пречи да изкара най-лудото лято от години насам, след като приключи с обучението си. „ШОУ“ разбра, че Христина заедно с хърватското й гадже са били доста време заедно в компанията на друга известна българка. Става въпрос за Симона Стефанова – дъщерята на известния пловдивски бизнесмен Ангел Стефанов. Той е считан за един от най-крупните бизнесмени в страната. Бизнес империята му в България включва авиокомпания, хотели на Пампорово и Черноморието, лъскави търговски центрове и прочие. През 90-те години той е определян за дясна ръка на застреляния бос на “Мултигруп”.
Hristina_3.jpg

Въпросната Симона Стефанова е...бившето гадже на Григор Димитров, преди на сцената с гръм и трясък да се появи Мария Шарапова. Най-добрият ни тенисист и Симона бяха заедно няколко години, докато нашият тренираше в академия в Испания. Именно там се запознава с богаташката щерка, но и не само. Покрай нея
 
Григор е в
една компания
и с дъщерите на
Христо Стоичков
 
най-вече Христина, която е първа приятелка със Симона. Двете бяха заедно и това лято по крайбрежието на Маями. Говори се, че Христина не случайно се задържа около въпросната Симона. Баща й наистина е мега влиятелен бизнесмен, не само в България, а и в чужбина. Много добре се познава с Христо Стоичков, който вероятно ще има нужда от солиден финансов и бизнес гръб, ако удържи на думата си и реши да бута Борислав Михайлов от поста президент на БФС. "Децата на богатите не случайно се намират и са в една компания. Ицо може да има сериозен келепир, ако дъщеря му продължи да държи връзка с щерката на пловдивския бизнесмен", упорито твърди източник на "ШОУ". Сериозно обаче се говори, че Симона е върла купонджийка и нещо повече. Бившата изгора на Григор Димитров е страшна фурия с мъжете, не се спира, от което пък идват тревогите на Христо Стоичков. Някой да не развали дъщеря му, след като вече се хвана и с незнаен хърватин.
СТЕЛА РАДЕВА