Почти два месеца след успеха на благотворителния турнир „Заедно за Вики“ футболният отбор на Министерството на финансите (МФ) постигна нова престижна победа. Тимът се наложи с категоричното 11:4 срещу енигматичния състав на Комисията за финансов надзор (КФН). Моторът на "финансистите" Кирил Евтимов беше над всички в мача. Известният привърженик на Челси блесна с 5 гола, които реши да посвети на треньора на ЦСКА II Светослав Тодоров - Тоди.
 
Това беше първи двубой за момчетата от КФН и точно затова той бе с доста неизвестни. Именно поради непознаването на противника "финансистите" започнаха плахо и неуверено. Това даде преимущество на опонента, който взе териториален и физически превес на терена и поведе в резултата за радост на своите фенове. 

Студеният душ сякаш подейства освежаващо на тима на МФ и оттук до края на мача те превключиха на висока предавка и след голове на Кирил Евтимов, Миланов и Пеев се стигна до обрата. Силните и точни завършващи удари на атакуващото трио на МФ в крайна сметка допринесе за престижното 11:4 срещу симпатичния и интригуващ тим на КФН. 

Поредната стойностна и вълнуваща победа на "финансистите" бе дело на Кирил Евтимов, Велин Пеев, Ивайло Соколов-Соки, Даниел Миланов, Мартин Свиленов и Николай Милев. Отборът на МФ благодари специално на Явор Спасов и колегите от КФН за приятната и спортсменска игра и очаква реванш в най-скоро време. 

Реализатори за МФ: Кирил Евтимов - 5 гола, Велин Пеев - 3 гола, Даниел Миланов - 2 гола, Ники Милев - 1 гол.