Съвсем ново амплоа за Ивет Лалова. Нейните интереси излизат извън пистата и тя вече официално е част от модния бранш. Заедно с бранда "Brave Moustache" тя създаде своя линия, в която вплете сърце и диамант.

„Диамант (от древногръцки. αδάμας) означава непобедим, неразрушим. В същото време сърцето е символ на любовта, за това е и диамантено сърце. Защото любовта към това, което обичаш те прави неразрушим", обяснява Ивет.

Специалното послание, изписано ръчно “Follow your heart on the track called life” (Последвай мечтите си на пистата, наречена живот) е отпечатано от вътрешната страна на всяка тениска. Самите продукти са изключително лимитирани до общо 150 броя и могат да се поръчат онлайн или да се закупят на място в магазина на Brave Moustache в София.

„Това мое начинание беше планирано от няколко месеца. За мен не е нещо ново, но за всички останали е новост, каза Лалова на представянето на линията. - Не обичам да правя само едно нещо, не обичам да става скучно около мен. Имах идея от доста време насам да направя нещо за своите фенове, за хората, които искат да имат нещо мое, нещо, което аз съм измислила. И така се свързахме с Дидо Пешев и след това всичко се случа, както ми се искаше. Исках крайният продукт да бъде нещо готино, нещо, което хората биха искали да носят. Започнахме. Вече имаме един вариант на нашите фланелки и потници, които са мъжки и дански. По-нататък ще реализираме и още идеи.”

По-рано през сезона Ивет си направи нов татус, който представлява три диаманта на лявото й бедро.

„По-скоро идеята се свърза с татуировката с диамантите. Но посланието е между сърцето и диамантите. Търсихме нещо, което да е свързано с мен, да бъде предадено с обич. Така и свързахме сърцето и диаманта. Това, което което измислихме като послание „Follow your heart on the track called life” (Последвай мечтите си на пистата, наречена живот), което е моето пожелание към феновете да преследват докрай своите мечти”, сподели спринтьорката.

"Надявам се да успея да пренеса линията и на пистата. Все още не мога да си позволя лукса да бягам и да участвам на състезание с нея, но не се знае докъде можем да стигнем в бъдеще. Аз дори не очаквах моята елементарна, на пръв поглед идея, да се стигне до такава интересна колаборация с такъв талантлив артист като Дидо Пешев и да измислим нещо, което и на нас самите да ни харесва много и да си го носим с кеф", добави спринтьорката.