Футболистът Славчо Шоколаров скъса с ергенлъка, научи БЛИЦ СПОРТ. Лидерът на втория отбор на Лудогорец мина под венчилото с любимата си Кристина. Сватбата се състоя в Пловдив - родния град на красавицата, която завъртя главата на Шоко, още докато той играеше в Славия. 

Наскоро лидерът на втория отбор на шампионите предложи на любимата си, а тя изобщо не се замисли и му каза заветното "да". Щастливото събитие се състоя в Парк-хотел "Санкт Петербург". Сватбата беше в тесен семеен кръг, а сред гостите бяха съотборниците на Шоколаров - Цветелин Чунчуков и Кристиян Григоров. 

На младоженците кумуваха приятелите им Асен и Борислава Кузманови.

Младото семейство Шоколарови много скоро ще се увеличи. Кристина и Славчо ще имат първо дете и логично сега тръпнат в очакване. Именно заради напредналата си бременност булката, която е в осмия месец, единствено гледаше как присъстващите на сватбата вдигат наздравици с алкохол. 

Красивите младоженци и гостите им си изкараха страхотно, купонясвайки до ранни зори. А Шоколаров, който многократно е показвал какво умее с топката на терена, сега впечатли и с танците, водейки успешно хоро. 

Атакуващият халф благодари за отношението на ръководството на Лудогорец, че му беше позволено да отсъства от тренировъчния процес, за да прекара най-щастливия си ден. Заради сватбата си Шоколаров пропусна мача с Ботев (Враца), завършил 0:0.
ПЛАМЕН СЛАВОВ

Екипът на БЛИЦ желае на Славчо и Кристина Шоколарови дълъг и щастлив семеен живот! Обичайте се все така силно и страстно! И помнете, че няма прегради, които любовта ви не може да прескочи!