Диана и Мартин Топалови са от Казанлък и наскоро сключват брак. Те членуват в небезизвестния местен фен-клуб на ЦСКА „Червени воини“. Чрез своето сватбено тържество те решават да се врекат във вярност, освен един към друг, и към нещо друго, което също обвързва сърцата им – вечната любов и на двамата към любимия футболен отбор.

Наскоро семейство Топалови публикуваха богат снимков материал от пищната венчавка, част от който ви представяме и тук.

Както можете да видите, булчинската рокля на Диана е брандирана с емблемата на отбора, декорацията в наетия за повода ресторант на един от най-големите хотели в Казанлък е изцяло червена, дрехите на всички „сватбари“ са издържани в същата гама – и не случайно. Колкото и да не си личи - от всички гости, наброяващи около 120 души, младоженците споделиха, че на практика само 40 са членуващи в „Червени воини“.

Всичко, свързано с тържеството, е изпипано сякаш до последната подробност, та дори и сватбената торта, която пресъздава умален макет на стадион „Българска армия“ – толкова красива, та чак човек да съчувства на младоженците за момента, в който е трябвало да се осмелят да я разрежат. В единия край на тортата можем да открием и декоративно електронно  табло, на което, вместо головото равенство, можем да видим надпис „КЗЛ“, който - както местните фенове на вечното дерби обичат да се шегуват - най-вероятно, в случая, е абревиатура на родния град на влюбените – Казанлък.

Много повече няма какво да се каже, но определено има какво да се види. Оставяме ви да се насладите на богатия снимков материал. Да живее любовта!

Снимките са публикувани с изричното разрешение на сем. Топалови и са взети от facebook профила на Диана Топалова.
Цялата галерия от над 120 снимки можете да разгледате тук:
Галерия "НАШАТА ЧЕРВЕНА СВАТБА"