Писателката Калина Паскалева се подигра жестоко с бившият футболист на Левски Христо Йовов. Причина за това станаха коментарите на Бижутера в студиото на БТВ Екшън по време на ПСЖ - Лудогорец. Йовов показа ясно, че не харесва Лудогорец и си заслужи редица критики от фенове и специалисти.

Паскалева, за която се твърди, че е имала отношения с Георги Иванов-Гонзо и редица други футболисти, бе бясна от изказванията на Йовов и използва социалната мрежа "Инстаграм", за да си изкаже мнението.

"Не, че съм топ фенка на Лудогорец, но слушайки коментарите на Ицо Йовов след мача с ПСЖ (неуспял кандидат за кмет на Своге и бивш футболист на Левски) и гледайки киселата му физиономия, за пореден път се убеждавам, че за жалост нашата нация не умее да се радва на успехите на колегите си в каквато и да е професия, не само във футбола. Но пък Ицката освен да си купи ново ластиче (надявам се да са му платили добре за тези тъпи аргументи) и да се старае да външно да прилича на футболист от световна класа, едва ли има друго какво да прави. Е, като изключим гледането на големите по телевизора с чаша вино в ръка. Браво на Лудогорец", написа Паскалева.

Към поста тя сложи колаж от две снимки на Йовов. Едната от младежките му години, където лежи чисто гол в легло, а до него има две чаши вино. Другата е от студиото на БТВ.