Съдбоносно или не само дни преди ужасяващата самолетна катастрофа край колумбийския град Меделин много от съпругите на играчите на Чапекоензе си направили татуировки на самолетче, описващо с пътя си сърчице, съобщава infobae.com.

Жената на капитана на бразилския тим Клебер Сантана - Росанхела Мария Лурейро, лично показа своята татуировка на лявото си рамо и заяви, че с 12 други двойки били планирали съвместна почивка в Пунта Кана (Доминиканска република). Те трябвало да отпътуват за ваканцията си на 9 декември. Съпругите били толкова ентусиазирани за пътуването, че решили да си направят еднакви татуировки. Жените обменяли информация и уточнявали детайлите за татуировката чрез съобщения в общ чат в мобилното приложение WhatsApp. За съжаление всичките 13 футболисти, чийто съпруги са си направили въпросните татуировки, станаха жертви на катастрофата и са мъртви.

Росанхела Мария Лурейро разказа, че разговаряла за последно със съпруга си Клебер Сантана, когато той бил на летището в боливийския град Санта Крус де ла Сиера преди да отпътува със злощастния самолет на компанията Lamia.

„Той ми каза, че е в магазина на летището и имал силно желание да ме види. Каза ми, че ще ми се обади, когато пристигне в Колумбия. Обади ми се обаче съпругата на друг от футболистите, за да ми каже, че самолетът е паднал. Всички ние си коментирахме, че предпочитаме да сме умрели заедно и да не се налага да минаваме сами през това страдание”, споделя опечалената съпруга на Клебер Сантана.

ВСИЧКО ЗА ТРАГЕДИЯТА КРАЙ МЕДЕЛИН