Захари Сираков, който се превърна в една от емблемите на руския Амкар, коментира скандала между Георги Пеев и треньора на тима Гаджи Гаджиев. 37-годишният халф напусна клуба и взе решение да прекрати кариерата си след псувни от страна на руския наставник. Сираков сподели, че също е имал пререкания с Гаджиев.

"Георги Пеев има достойнство и не може да търпи обиди. След случилото се с Гаджи Гаджиев се чухме по телефона. Опитах се да го разубедя да напуска, но характерът му е такъв", споделя Сираков пред “Спорт експрес”.

“Работих половин година с този треньор. Не съм уверен, че е добър психолог. Сам го изпитах на гърба си. Жоро бе контузен и срещу Кубан аз трябваше да съм десен халф. 2 часа преди мача Гаджиев ме вика и ми казва: Разбираш ли, че рискувам, пускайки те в игра? Помислих си - що за глупости. Попитах го защо тогава ме слага в състава, а ми идваше да му тегля една. Но това не бе решение преди мача. Не разбирам защо постъпва така с футболистите. След срещата ме похвали. Каза ми "браво", а не искаше да ме пуска на терена”, разказва още Сираков.