Реал (Мадрид) е на път да изпревари германските гранодве Байерн и Борусия (Дортмунд) за таланта на Байер (Леверкузен) и немски национал Юлиан Брандт, съобщава „Марка”.

Според испанския ежедневник емисари на „кралския” клуб ще наблюдават 20-годишния халф тази вечер от 21:45 часа българско време в мача на „аспирините” срещу Атлетико (Мадрид) на „Бай Арена” от 1/8-финалите на Шампионската лига.

Договорът на Брандт с настоящия му клуб е до лятото на 2019 година, но има освобождаваща клауза, която му позволява да напусне година по-рано срещу само 12,5 милиона евро. Така ако „аспирините” искат да приберат сериозни пари от европейския шампион с Бундестима до 19 години, ще трябва да го продадат това лято.

„Ако питате мен, лятото е идеалният момент”, сподели Брандт пред „Билд” по време на зимната пауза в Бундеслигата. Байерн, Борусия (Дортмунд), Реал (Мадрид) или оставане в Байер (Леверкузен)? Със сигурност изборът на Брандт няма да е лесен. Той има четири мача за мъжкия национален тим на Германия.

ВСИЧКО ЗА ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА - ТУК!

ВСИЧКО ЗА ИСПАНСКАТА ПРИМЕРА ДИВИСИОН - ТУК!