Президентът на Монпелие Луи Николен, известен като Лулу Николен, не измени на имиджа си и боядиса косите си в цветовете на клуба.
 
По този начин 68-годишният бизнесмен, който е собственик на клуба от 38 години, спази обещанието, което беше дал в средата на сезона при условие, че тимът спечели титлата.
 
Монпелие стана шампион на Франция след победа с 2:1 над Оксер в мач от 38 кръг. Лулу Николен е известен с любопитните си изказвания и странното поведение по време на мачовете на тима.
 
В средата на сезона той заяви: “Шампионската лига не ме интересува. Повече ме притеснява, че може да играем в ненужно състезание като Лига Европа. Ако съм на мястото на ПСЖ, Марсилия, Лион, Лил и Рен, а Монпелие стане шампион, ще си пъхна наденица в задника”.
 
“Лесно му е на Анчелоти. Ще стане шампион с отбор, който е пълен със звезди. Трябва да се пробва в ролята на Ролан Курбис, който преди няколко годни класира Монпелие в елита с полумонголоиден състав”, обяви Николен през зимата при назначавенето на Анчелоти за треньор на ПСЖ.