Вицепрезидентът на женския футболен клуб ФК Рад - Йелена Полич забърка огромен скандал. Красивото лице на сръбския футбол направи коментар по повод грозните сцени с играча на Партизан Евертон Луис, който се превърна в обект на расистки обиди по време на гостуването на Рад (Белград) (1:0).

Полич подкрепи привържениците на домакините и нападна бразилеца, призовавайки го да се напусне страната. Тя дори си позволи да го нарече "ревльо" и го обвини в куп непристойни действия по време на въпросния мач. 

"Цялата история с този "голям" футболист Евертън и нещата, които се случиха на този мач, са доста тъжни. Защо ревльото не каза на колко пъти обижда Никола Дринчин по време на срещата? Освен това удари Владимир Родич по време на мача и накрая показа среден пръст на феновете. После ние сме били расисти и националисти! Очевидно ние трябва да уважаваме другите повече от себе си!? В Партизан играят седем чужденци. Там сълзите са фалшиви. Фалшиви са и думите "Обичам Сърбия". Така че... защо не се прибереш в Бразилия и не си показваш средните пръсти там. "Не на расизма"! ", изригна във Фейсбук тя.