Защитникът на Атлетико (Мадрид) Хуанфран отправи прочувствено обръщение към феновете на тима, с което благодари за подкрепата им след пропусната дузпа във финала на Шампионска лига срещу Реал (Мадрид).

Ето какво написа любимецът на привържениците на „дюшекчиите“:

"Здравейте, Атлети,

Помолих клубното ръководство да се обърна към всички вас с това писмо, за да ви кажа какво точно чувствам. Никога няма да забравя обичта, която вие демонстрирахте към мен, след като се приближих и поисках прошка. 

Да видя как сълзите ми се отразяват в хиляди “червено-бели” лица, изпълнили тази част на стадиона ми помогна да се справя с неописуемата тъга, която изпитах в тези трудни моменти. Също както и подкрепата на всичките ми съотборници, треньори и всеки един човек, който е част от тази огромна фамилия. 

Освен това искам да ви благодаря, че винаги сте вярвали в нас и още повече, че показвате, че да си фен на Атлетико е нещо много специално, различно и че нашето сърце бие по-силно от всяко друго. 

Преди две години казах, че ще се върнем отново на финал, а сега го каза Габи, нашият капитан. Рано или късно Шампионската лига ще бъде наша и ще празнуваме заедно на фонтана с Нептун. 

Обичам ви много, напред, Атлети!"