Хъл Сити и Суонзи записаха победи в 34 кръг на Висшата лига и продължават взаимния си спор за място в елита. С човек по-малко „тигрите“ удариха Уотфорд с 2:0, а със същия резултат „лебедите“ надвиха Сток Сити.

Хъл Сити остана с 10 души в домакинския си мач още в 25-ата минута, когато Умар Ниасе получи директен червен картон заради фаул срещу М'Байе Нианг.

Лазар Маркович откри резултата в 62-ата минута. Той беше точен при добавката, след като ударът му с глава след центриране на Камил Гросицки се отби от гредата. Десет минути по-късно Сам Клукас удвои с удар от 25 метра.

Суонзи сложи край на серията си от шест мача без победа, след като Фернандо Йоренте с глава откри още в десетата минута. През втората част Марко Арнаутович пропусна дузпа за Сток Сити в 69-ата минута, а малко след това Том Керъл гарантира победата на домакините.

Така Хъл Сити събра актив от 33 точки и заема 17-о място. Суонзи е 18-и с 31 точки, но е точно под чертата. Уотфорд е 10-и с 40 пункта, докато „грънчарите“ са една позиция по-назад и с точка по-малко.

ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА