Треньорът на Байерн (Мюнхен) Хосеп Гуардиола очаква много труден реванш срещу Атлетико (Мадрид) .Двата тима излизат утре вечер във втори полуфинален двубой от Шампионската лига. Първата среща в Испания завърши с успех за Атлетико с 1:0.

"Не трябва да мислим за това колко гола е нужно да отбележим. Първата ни задача е да се защитаваме добре и да контролираме развоя на мача. Искаме да владеем топката и да търсим попадения. Атлетико се защитава добре, но те също така са много силни в предни позиции. Сложно е да се изправиш срещу такъв съперник. Ние се познаваме отлично. Очаквам да имаме своите шансове, но те няма да са много", заяви Гуардиола.

"Това ще бъде последният ми мач в Шампионската лига в Мюнхен. Тук всички се отнесоха прекрасно с мен. В Германия футболът е по-различен и аз се опитах да въведа някои нови идеи. В същото време научих много от престоя си тук. Постигнахме много успехи. Винаги е много трудно да се класираш на финал в Шампионската лига", допълни треньорът на Байерн, който пое Манчестър Сити от следващия сезон.