Звездата на Арсенал Месут Йозил ще премине в отбора на женените мъже. Той е предложил брак на гаджето си Амин Гюлше.

Заради красавицата, която е манекенка и актриса, германският национал издирва имение в Истанбул. Йозил е готов да брои 5 млн. паунда за семеен дом с избраницата на сърцето си.

Гюлше е от смесен брак между швед и туркиня. Тя стана известна, след като спечели конкурса "Мис Турция" през 2014 година. След това представи южната ни съседка на „Мис Свят“. През последните три години бе избирана за най-горещата жена в Турция.

Амин е родена в красивия Гьотеборг в Швеция. От няколко години обаче живее в страната, от която е майка й. Освен като модел се изявява и като актриса. През април ще навърши 24 години. Йозил пък, който също е с турски корени, е роден в Гелзенкирхен.

Преди да започне връзката си с Гюлше, Йозил имаше друга известна половинка. Това беше красивата певица Манди Капристо. Двамата бяха заедно няколко години, но се разделиха около Коледа. Скоро след това Месут започна да излиза с Амин. Явно връзката им се развива светкавично.

Амин три години поред е избирана за най-горещата жена в Турция.

Сега Йозил и Гюлше се опитваха да държат връзката си далеч от хорските очи, но тези дни бяха забелязани да излизат заедно от баровски ресторант в търговския квартал Кюрючешме на Истанбул. Твърдението им, че са просто приятели, обаче беше опровергано от големия годежен пръстен, който брюнетката носеше на ръката си.

Освен това двамата обиколиха няколко от най-престижните хотели в Истанбул. Според техни близки, те търсели подходящо място за сватбеното си тържество, пише в. "Монитор".

Мнозина се питат, защо халфът на Арсенал, който този сезон има 9 гола в 29 мача за тима на Арсен Венгер, смята да се установява в Турция. Оказва се, че бъдещето му на „Емиратс“ е много неясно, като се имат предвид сериозните му финансови претенции.