Легендарният капитан на Милан и националния отбор на Италия Франко Барези бе посрещнат в Малта от  президента на "Доминант Спорт Груп" Ивайло Рачев и президента на Локомотив (Дряново) (DJ Теди Джорджо).

Двамата българи са в островната държава по покана на депутата от местния парламент Грима Клифтин и спортния директор на кметство Сан Джуан-Тревор Фенеч, по случай празника в школата на местния клуб.

Барези  бе специалният гост на събитието, той  гостува и на официалният фен клуб на Милан в Малта, като до късно снощи е раздавал автографи след официалната вечеря.

Междувременно президентът на Локо (Дряново) Тодор Георгиев -  /Теди Джорджо/, води преговори да се побратимят българския клуб и футболния клуб от град Сан Джуан. Георгиев и Рачев поканиха малтийците  да гостуват в България по време на Milan  Junior  Camp през месец юли в Дряново.

В момента се работи усилено по организирането на лагера, като е възможно Ивайло Рачев да докара в България футболна легенда на Милан.

Всяка година, DJ Теди Джорджо радва по веднъж българите в Малта, които са над 5000. Тази година ще ги зарадва и стопли за Великден в култовия клуб - Club "Konnect - Sky Club". Партито е тази вечер, а входът е свободен!