Валери Божинов потвърди раздялата си с Партизан и потвърди в интервю пред "Дарик", че няма вариант за нов отбор. Нападателят благодари на Партизан за времето заедно и допълни, че няма никакви претенции към клуба.

„Да, разтрогнах договора си с Партизан по взаимно съгласие. Няма никакви проблеми и интриги. Аз съм благодарен на този клуб. Имах уникални моменти, много добри игри, доста голове, спечелване на купата. Аз мога да благодаря на Партизан от цялото си сърце“, коментира Божинов.

След като вече е свободен агент, темата за бъдещия му отбор става все по-гореща, а името на Левски все по-актуално.

"Вече съм свободен агент. Към момента няма нищо. Има много спекулации, но нищо конкретно с нито един отбор. Бил съм в Левски и знам каква е обстановката. Не искам да вкарвам повече напрежение в отбора. Не искам да се спекулира моето име с Левски. Не е коректно към играчите, треньорския щаб и отбора. Левски има важен мач срещу Пирин. Пожелавам успех. Нека Левски започне с победа. Валери в момента няма отбор. Валери разтрогна с договора си Партизан. Какво ще стане ще видим с времето. С никой не съм говорил и не искам да вкарвам напрежение и спекулации. Отборът има добри футболисти, перфектни ръководители и уникални фенове. На този етап Валери няма да бъде на Герена. На този етап няма нищо“, каза още Валери Божинов, който потвърди за раздялата с "гробарите" и в социалните мрежи.



Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига