Шефът на Славия Венци Стефанов обяви, че е доволен от играта и старанието на тима след домакинската загуба с 0:2 от Лудогорец. Босът изрази задоволство от съдийството и от представянето на „белите” в мача на „Васил Левски”.

"Доволен съм, момчетата играха и дадоха всичко от себе си. Стана добър мач, пропуснахме да си вземем нашето, а те отбелязаха два гола.

По-опитен отбор са, все пак ние имаме 7 юноши, но аз съм доволен, защото момчетата се бориха. На нашите деца ще им се дава шанс до последно, каквото и да се случи. Докато аз съм в Славия, те ще получават шанс, защото не искам кадрите от школата ни да ходят по села и паланки, а ние да взимаме разни чужденци.

„Ако всички мачове, които играят Лудогорец, са така коректни, ще изглежда по друг начин първенството и ще бъде по-интересно. Не ми хареса само резултатът, защото не искам да влизам в личностни полемики. Във футбола се показва всичко на терена. Дай Боже да се свири справедливо. След днешния мач не мога да се оплача от съдийството, а напротив – за първи път имаме такова съдийство на мач с Лудогорец. Виждал съм много грозни сцени”, каза президентът на Славия. 

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига