Треньорът на Славия Александър Тарханов сподели, че е доволен от хикса с Берое (1:1) в Стара Загора. "Белите" спечелиха точката с гол в 89-ата минута на Борислав Балджийски.

"Доволен съм, но не съвсем. Дойдохме с идеята да спечелим, но с оглед развоя на мача е добре, че не загубихме. Имахме проблеми в атака, планът ни се промени. Трябваше да подсиля нападението. Подсилих десния фланг с Диего Фераресо, пуснах и двама млади атакуващи играчи".

"Ще играем, ще се борим, въпреки изоставането от четири точки. Не сме лишени от шансове. За мен е по-важно, че младите играчи, на които гласувам доверие, вървят напред. В етап на формиране на отбор сме, докато Берое има опитен състав. Нуждаем се от време. Тази промяна в състава идва в битката за третото място и това не е добре. Не бележим голови и допускаме елементарни грешки в отбрана. Това ме притеснява".

"Ще опитаме да спечелим срещу Ботев (Пловдив), това е един добър отбор. Отличава се само шампионът Лудогорец и донякъде Левски, останалите отбори са равностойни".

"Дуде Ндонгала и Донел Моканза са извадени от състава, но тренират. Няма да бъдат полезни за състава в този момент. Диего Фераресо ми харесва, има бъдеще в отбора. Може още следващата седмица да играе", коментира Тарханов.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!