Бразилският нападател Дунга ще се присъедини към лагера на Славия в Турция. Това обяви треньорът на „белите“ Владимир Иванов на днешната си пресконференция преди началото на зимната подготовка на тима. Наставникът призна, че отборът ще се подсили и с краен защитник.

„Започваме подготовката с група от 25 футболисти – трима вратари и 22 полеви. Искаме да играем по-добър футбол, да се развиваме и тия теоретични шансове за шестицата да ги реализираме колкото и трудно да е. В отбора ще продължим налагането на нашите кадри. Ще се постараем да подобрим играта и да стигнем по-нагоре в класирането,” призна Иванов.

„Тези, които играха в последните мачове, ще са гръбнакът на тима. Ще изграждаме нашите футболисти, както ви казах по-рано през сезона. По време на лагера всеки ще получи шанс за изява”, добави треньорът на „белите“.

На 15 януари Славия ще замине на лагер в Алания, където ще изиграе пет контроли. На 22 януари „белите“ срещат украинския Александрия. На 28 януари е предвиден спаринг с Кайрат от Казахстан. На 3 февруари е мачът със Симург от Азербайджан, а на 6-и – с руския Терек. Последната контрола на 9 февруари е срещу водения от Стойчо Младенов Кайсар.

Всичко за Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига