Славия ще се обвърже с трима от каращите проби в тима по време на лагера в Турция. Това обяви пред „Тема Спорт" президентът на "белите" Венцеслав Стефанов. Ръководството на шампиона на България за 1996 година ще предложи договор на кенийския полузащитник Омар Абуда и двамата руски централни защитници - Иван Кнезев и Никита Сергеев.

Африканецът дойде при столичани в Алания преди седмица и е успял да впечатли старши треньора Александър Тарханов в изиграните контроли със Заглембе (Любин) (1:2) и Иртиш (Павлодар) (1:4). През есента Абуда е играл за втородивизионния гръцки Панегиалиос. Той може да бъде използван в средата на терена и зад нападателя. Контрактът му ще бъде до края на сезона. В него ще има опция той да бъде удължен за още една година.

Със Славия ще парафират и централните бранители Иван Кнезев и Никита Сергеев. Те дойдоха в Турция още в началото на лагера - на 22 януари. Кнезев идва от елитния Урал (Екатеринбург), а Сергеев - от втородивизионния Волга (Твер).

„Кениецът и централните защитници от Русия остават. Треньорът е доволен от тях и ще ги задържим", заяви Стефанов.

Както е известно, "белите" вече привлякоха един руснак - нападателя Сердер Сердеров от Анжи Махачкала. Преди дни стана ясно, че на „Овча купел" се завръща атакуващият халф Борислав Балджийски.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!

    Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg