Треньорът на Славия Владимир Иванов - Фугата коментира загубата на "белите" с 0:2 от Лудогорец в доиграването на снощния прекратен мач. Наставникът на столичани каза, че е доволен от някои аспекти на представянето на тима си, но допълни, че има какво още да желае.

"Лудогорец вкара положенията си, затова се стигна до загубата. Ние имахме ситуации, но не успяхме да вкараме. Лудогорец е доста класен съперник и за наша радост на моменти седяхме много добре на терена.

Има още доста какво да се желае от нашия отбор. За тях тези мачове са само от полза и ще започнат да показват истинския си потенциал. При корнерите имаха 1-2 ситуации, в които можеха да отбележат, ние също. Вратарят на Лудогорец извади няколко ситуации, които ако бяха влезли, мачът щеше да се развие по друг начин. Всичко е въпрос на опит и класа, която при нас все още е рано. Състезателите са доста млади, самочувствието, което трябва да придобият, само ще им е от полза на тях и на целия отбор.

Бих откроил желанието за игра, малко излязохме като стресирани. Знам и вярвам в тези футболисти, и съм ги виждал в ситуации, в които могат да играят много по-добре. Това казах на футболистите, че трябва да са по-уверени и по-спокойни. Това ни попречи. Респектът, който имаха към отбора на Лудогорец ни попречи да покажем по-добра игра”, заяви Иванов след мача. 

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига