Tреньорът на Славия Владимир Иванов ще вземе решение за Янаки Смирнов след контролата в събота с Царско село. Както БЛИЦ СПОРТ първи съобщи, бившият нападател на Лудогорец започна тренировки с "белите" и ще опита да си издейства договор с клуба.

24-годишният Смирнов ще получи шанс в контролата в събота, след която Фугата ще реши дали да го задържи на "Овча купел". 

Нападателят подписа със сръбския Металац преди месец, но проблеми на клуба с местната федерация възпрепятстваха картотекирането му. Смирнов е продукт на школата на Литекс, където обаче не записва нито един мач в елита. През 2011 година бе част от Спартак (Варна). През 2014 година идва и най-силният период на таланта. Тогава той подписва договор с Локомотив (Горна Оряховица) в "Б" група. За "железничарите" играе 26 срещи, в които реализира 23 попадения, а по този начин става и голмайстор на второто ниво на българския футбол. След това е основен футболист на дублиращия отбор на Лудогорец. През сезон 2015/2016 записва 28 мача за "орлите" в "Б" група, реализирайки 11 попадения. 

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)

Всичко за Първа лига