Христо Стоичков направи пореден коментар на историческата победа на Барселона срещу ПСЖ (6:1) в реванша от 1/8-финалите на Шампионската лига. Каталунците наваксаха изоставането от четири гола от първия мач и в заключителните минути на "Камп Ноу" в сряда вкараха три попадения на парижани, за да ги елиминират и да се класират за 1/4-финалите.

Камата отново не пропусна да захапе Реал (Мадрид). "Бях в колата в Маями при шестия гол на Серхи Роберто. Спрях, защото се развълнувах страшно много. Започнах да крещя като всеки запалянко. Много хора казваха, че не е възможно, но ето, че стана. Някои шарлатани от Реал ни бяха погребали и казваха, че няма шанс. Сега да вземат да млъкнат, понеже от футбол не разбират много", изригна Стоичков.

Българинът похвали напускащия през лятото Луис Енрике и работата, която свърши той за последните три години в Барселона. Попитан дали е готов да се завърне при каталунците в дует с Роналд Куман, Ицо сподели шеговито: "Би било чудесно... Но съм си добре в Маями, спокоен съм".