Голмайсторът на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо заяви преди реванша с Манчестър Сити от полуфиналите на Шампионската лига, че „гражданите” имат много малко слабости и не случайно са стигнали до тази фаза на турнира. Първият мач в Англия завърши 0:0, а реваншът на „Сантяго Бернабеу” е в сряда вечер от 21:45 часа българско време.

"Осъзнаваме, че дуелът с Манчестър Сити е голямо препятствие, но всичко е възможно. Щом Манчестър е на полуфинал, значи е заслужил мястото си. Успяха да отстранят ПСЖ, който не е никак случаен отбор. Сити има много малко слабости“, сподели Роналдо пред EFE.

”Със Зидан се чувстваме по-оценени, усещам неговата подкрепа. Знаем, че е в процес на адаптация, но нещата се случват много бързо и съм щастлив за него. Преди му се наслаждавах като играч, а сега като треньор заради самата му личност, заради стила му на комуникация. Бих искал да остане в Реал“, призна португалецът.

"Десетата с Реал беше нещо невероятно. Шампионската лига е нещо специално, а това, че я спечелихме в Лисабон, пред португалците, я направи още по-специална. Чувствам всеки един мач в ШЛ като първия си мач“, завърши нападателят, който днес проведе тренировка с топка и има вероятност да играе в реванша с Манчестър Сити.

 Резултати, програма и класиране в Шампионска лига - ТУК !!!

  Резултати, програма и класиране в Испания - ТУК !!!