Пламен СЛАВОВ - специален пратеник на БЛИЦ СПОРТ в Париж

Френският шампион ПСЖ изпитва сериозни кадрови проблеми преди утрешния мач срещу българския първенец Лудогорец от последния кръг на груповата фаза в Шампионската лига. Срещата на „Парк де Пренс” е утре от 21:45 часа българско време.

Треньорът на парижани Унай Емери не знае дали ще може да разчита на халфа Тиаго Мота, който има болки в прасеца и в последния момент ще се решава дали ще участва в срещата.

Аржентинският национал Хавиер Пасторе не е възстановен от контузия и със сигурност пропуска сблъсъка, а в лазарета на френския гранд е още един халф - Адриен Рабио.

Ситуацията в средната линия на ПСЖ се утежнява допълнително и заради наказанието, което има да изтърпява италианският плеймейкър Марко Верати заради натрупани картони.

При победа ПСЖ ще спечели първото място в групата. Успех на Лудогорец ще гарантира трето място групата и участие на 1/16-финалите в Лига Европа, а при всякаква друга развръзка българският шампион ще се надява на добър резултат и в другата среща от тази група между Базел и Арсенал в Швейцария.

При равни точки с швейцарския шампион Лудогорец също ще се класира за участие в 1/16-финалите на Лига Европа, тъй като има по-добри показатели в директните двубои с Базел.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА 
БЛИЦ ПРЕДСТАВЯ ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА