Звездата на Севиля Самир Насри обяви нападателя на Лестър Джейми Варди за "измамник", след като беше изгонен в реванша между двата тима на "Кинг Пауър Стейдиъм" във вторник вечер. Както е известно, "лисиците" спечелиха с 2:0 и с общ резултат 3:2 се класираха на 1/4-финалите.

В края на мача Насри и Варди се счепкаха, след което французинът получи втори жълт картон и трябваше да напусне терена. Наложи се съотборниците му да го изведат, тъй като той продължаваше да търси саморазправа с английския национал.

"Ако чужденец бе направил това, вие от английската преса щяхте да го обявите за "симулант". Те водеха с 2:0, класираха се, просто играй мача като мъж. Един национал няма нужда да прави подобно нещо. Той отигра добре ситуацията. Мислех си, че английските футболисти са по-твърди. Аз не трябваше да реагирам, но все пак съм човек. Той ме блъсна и ми каза нещо, след което се доближи до лицето ми. Това е всичко, което се случи. Той е измамник", обясни Насри. 

В отговор на обвиненията, Варди разпространи съобщение до медиите - "Не съм измамник и никога не съм бил. Това е всичко, което имам да кажа по въпроса."

От клуба му Лестър също го защитиха с официално изявление - "Отхвърляме всякакви твърдения, които уронват професионалния интегритет на Джейми или някой от играчите ни."

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА