Пламен СЛАВОВ - специален пратеник на БЛИЦ СПОРТ в Париж
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев остана доволен, след като разградчани се класираха за 1/16-финалите в Лига Европа след равенството 2:2 с ПСЖ във френската столица. Босът на разградчани отбеляза, че тимът му е играл като равен с равен с отбор, чийто бюджет е многократно по-висок.
 
"Да се надяваме, че в следващите години ще имаме и още по-добри резултати. Съдба. Както не ни стигнаха 70 секунди, така и ПСЖ имаше много положения, така че резултатът е справедлив", сподели босът на "орлите".
 
"Това е проект, който развихме от нулата и го чувстваме с моите колеги като дете. Цялостната работа, която се върши в клуба е важна. Като собственик оценявам заслугата на всички нива в клуба. Ние функционираме като един модерен западноевропейски отбор. Други отбори от Западна Европа също са го забелязали. Нашите бюджети са несравними с големите отбори, а играем като равни с тях и се страхуват от нас. Това означава, че се справяме добре", каза още собственикът на тима от Разград.
 
"Лудогорец се самоиздържа. Искам да благодаря за подкрепата на спонсорите. Приходите от евротурнирите, всичко това дава възможност на клуба да инвестира в своето бъдеще. Отборът има потенциал да отиде по-напред и това нещо се случи. Смятам, че с малко повече късмет можехме да се борим и за второ място, но е много трудно с отбори като ПСЖ и Арсенал да се сборим", допълни той.
 
"Да се надяваме, че ще подобрим рекорда си в Лига Европа - осминафинал. Продажбите идват на дневен ред, когато има примамлива оферта. Ще запазим основните футболисти, предвид участието в Европа напролет", заяви Домусчиев.
 
"Не ходя на стадионите в България, защото виждате, че разликата е огромна. Ако не тръгнем да правим нещата по европейски начин, няма как да привлечем публиката", предупреди босът на Лудогорец.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА 
ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА