Пламен СЛАВОВ - специален пратеник на БЛИЦ СПОРТ в Париж
Старши треньорът на Лудогорец поздрави футболистите си след равенството 2:2 с ПСЖ и най-вече за това, че сами са постигнали класирането си за Лига Европа, без да разчитат само на Арсенал.
 
„Аз съм изключително доволен от играта. Вие знаете на ПСЖ класата каква е. Ние през парадния вход влязохме в Лига Европа, не разчитахме само на Арсенал. Изиграхме силно тактически мач, ПСЖ имаше своите положения. Доволен съм, но и малко съжалявам, заради момчетата, така в последния мач да победим. Футболът за това е феномен, защото е непредвидим. Всяка секунда се променя ситуацията на терена. благодаря на момчетата. Отборът израства. Виждате срещу какви футболисти играят смело и с интелект.
 
Не искам да гадаем, чакаме жребия и така. Ние наистина имаме сгъстен цикъл, но за нас това е добре, защото държи футболистите будни. Продължаваме да радваме българските фенове, дано и отборите от Лига Европа се харесат на феновете.
 
Този сезон може да се даде най-високата оценка за Лудогорец откакто е създаден клубът. Можеше да имаме още точки. В първенството водим с 9 точки. За първи се случва отборът на полусезона, въпреки че има още мачове, да води с 9 точки. Това  показва, че Лудогорец е отбор на едно средноевропейско ниво. Това ще е добре и за националния отбор”.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА 
ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА