Наставникът на Пирин Стефан Генов заяви след загубата като гост от Берое с 0:1, че след паузата за националните отбори „орлетата“ ще са различен отбор.

„Съжалявам че загубихме този мач. Имахме желание да спечелим, но една грешка, и по-точно препъване на наш защитник, коства загубата, а Берое се възползва. Ние нямахме за цел да се надиграваме с Берое, искахме да се възползваме от пространствата, но не можахме да отбележим. Бяхме се прибрали в нашата половина, но нашите бързи нападатели не използваха пространствата през първото полувреме. Мисля, че една грешка доведе до загубата“, започна Генов.

„Получи стомашен спазъм и затова го замених“, обясни за Кристиян Кощрна Генов.

„В защита нещата се развиват добре. Ние загубихме така и от Дунав - с една грешка. В дефанзивен план почти нямаме проблеми. Трябва да работим в атака. В правилна посока сме“, анализира Генов.

„Рано е още за равносметки, но с всеки изминал мач ще показваме по-добро лице. За нас е плюс тази пауза за националните отбори. Ще имаме лагер в Банско и за там има предвидена контрола с израелски тим. След паузата ще сме различен отбор“, завърши Генов.

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига