Новият треньор на Пирин Милен Радуканов беше представен официално на стадион "Христо Ботев". Бившият наставник на ЦСКА, Ботев (Пловдив) и Славия каза, че на "орлетата" не се отказва.

"На Пирин не се отказва, тази оферта я чаках отдавна. Аз съм си тръгвал винаги щастлив от тук, дори на гости като съм идвал. Не смятам да си тръгвам. Благодаря на ръководството - на г-н Камбитов, на Венко Попов, че ме поканиха. Веднага приех това обаждане, чаках го от доста дълго време. Дойдох тук и преди 23 години, играх финал за Купата на България, загубен злощастно от Левски в последната минута. Този дух може да се изпита на много малко места", каза Радуканов на стадион "Христо Ботев".

"Договорът е за година и половина, той е само формалност. Изгледах почти всички мачове на Пирин от есенния полусезон. Видях положителни и отрицателни неща", коментира специалистът.

"Няма да има промени, остава същият екип. Със Стефан Гошев сме играли заедно, Мишо Ролев го познавам, за Антон Дончев чух само страхотни неща. Росен Кирилов няма да участва на този етап в щаба ми", поясни Радуканов.

"Ще дам най-доброто от себе си. Сигурен съм, че ще намерим общ език с футболистите. Благодаря на феновете на Пирин за отношението и подкрепата преди, сигурен съм, че и сега ще ме приемат. Искам да бъдат убедени, че ще направим всичко, за да се гордеят от отбора си", добави новият треньор на Пирин.

Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Зимна подготовка 2017