Треньорът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов отдаде поражението с 0:3 от шампиона Лудогорец в Разград на индивидуалните грешки на играчите си при головете на домакините.

"Добро първо полувреме за нас, тогава не получихме гол, такава ни беше идеята. Първият и третият гол бяха след наши индивидуални грешки. Показахме добро лице, на някои не им харесва начинът, по който изглеждаше, но срещу Лудогорец така се играе. Докато не допуснахме грешка, нещата вървяха", обясни пред Диема Спорт 2 Милен Радуканов.

"Като видях състава на Лудогорец, казах на момчетата да се гордеят с това, което са постигнали. Домакините излязоха с титулярите срещу Пирин, което показва уважение към постигнатото от нас тази пролет", каза треньорът на "орлетата".

"Първият гол повлия, стана много трудно. Идеята ни беше да стоим затворено. Като пуснеш гол, нещата се променят коренно. Най-лошото е, че дойде след наша груба грешка. Бях обяснил как да играят, но точно там сбъркаха. Шестима души липсваха, но тези, които играха, показаха добра форма, доста тичаха. Само индивидуалните ни грешки са успехът за Лудогорец", добави Радуканов.

Той говори и за предстоящия мач с бившия си отбор Славия. "В Славия се дава път на младите момчета, но ние ще се стремим да победим, за да зарадваме нашите фенове, още повече, че мачът е в Благоевград", завърши наставникът на Пирин.

Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига