Нефтохимик представи трима футболисти, с които подписа договори днес. Както вече стана ясно, към клуба се присъединяват вратарят Ивайло Василев, играл за последно в Монтана, както и освободеният от Локомотив (Пловдив) Георги Вълчев. Освен това Христо Янев привлече и Владислав Романов.

Ивайло Василев е на 25 години, юноша на Левски. Преминал е през отборите на Видима Ръковски, Септември (Симитли) и Хасково, а за последно игра в Монтана. Има 2 мача за младежкия национален отбор на България.

Владислав Романов е бивш футболист на Локомотив (София), Славия, Ботев (Враца) и Черно море. През тази година е записал 13 мача за „моряците“.

Георги Вълчев за последно игра в Локомотив (Пловдив), където записа 9 мача през настоящата кампания. Вълчев е бивш футболист на Нефтохимик. Той бе част от тима през сезон 2013/14, когато отборът бе в Първа Лига.

Междувременно „шейховете“ продължават с двустранните си тренировки на лагера в Поморие. Засега всички играчи са здрави, като в близките дни ще преминат и медицински прегледи. Нефтохимик ще е на лагер в Поморие до края на седмицата, а след това отбора ще продължи  да тренира в Бургас до 28 януари, когато ще заминат на подготвителен лагер в Алания (Турция).

Всичко за Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига