Треньорът на Монтана Атанас Джамбазки коментира загубата с 1:2 от ЦСКА. Специалистът призна, че съперникът е бил по-опитен и изрази съмнения относно редовността на головете на "червените".

"Опитахме да окажем съпротива, на моменти се получаваше. Опитахме да извлечем максимума. Някои играха на различни позиции. Това бе с цел преди започване на плейофите да оформим група от 15-16 човека и те да изнесат плейофите. ЦСКА са по-опитен отбор. То се видя. Мисля, че ситуациите за головете на ЦСКА са малко дискусионни. Дочувам, че е имало съмнения засади, но трябва да погледна ситуациите. От моята позиция на терена не можех да видя.

Казах, че идваме да играем футбол. На моменти се получаваше, на моменти - не. На Българска армия не се играе лесно. Създадохме положения, но си имаме и нашите слабости. Имаше доста брак, играхме с доста изритани топки, това не бе в указанията. Но ЦСКА ни пресираше.

Исках момчетата да се успокоят. Всеки да даде максимума. Ние във всеки мач влизахме доста припрени, Мисля, че досега има някакъв ефект. Надявам сме да сме готови за плейофите. Силите са изравнение. Който си използва положенията, той ще побеждава“, завърши Джамбазки.

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)
Всичко за Първа лига