Лудогорец приема френския гранд ПСЖ в сряда (28 септември) от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски". Треноьрът Георги Дерменджиев има една дилема в часовете преди двубоя. Тя е кой да излезе титуляр на вратата - досегашния безспорен №1 Владислав Стоянов или Милан Борян, пише "7 дни спорт". В последните два мача за първенство на вратата на разградчани бе Борян - срещу Славия (3:1) и Верея (5:1). Той пази и срещу Ботев (Враца) за Купата на България.

Владислав Стоянов не е пазил от 9 септември при успеха с 3:1 при гостуването на Черно море. От началото на сезона в 10 мача Стоянов е допуснал 11 гола, а Борян има 4 срещи с допуснати 3 попадения. Въпросителната ще бъде решена в последния момент, като и двамата вратари имат аргументи да пазят срещу ПСЖ.

Над 15 хиляди фенове си купиха от пакетните билети, а от днес ръководството пуска в продажба и единичните билети за двубоя. Тях може да намерите в интернет платформата Ивентим, бензиностанциите на ОМВ, както и на касите на Националния стадион.

Цените на билетите за мача с Пари Сен Жермен са следните:
Сектор „А“ блокове 10-15 - 100 лв.
Сектор „Б“ – 50 лв.
Сектор „В“ – 75 лв.
Сектор „Г“ – 50 лв.
Сектори „Лъвчета“ – 60 лв.

ВАЖНО! Единичната продажба на билети важи само за мача с Пари Сен Жермен. Днес за последно желаещите могат да си закупят пакетни билети за трите мача.

В деня на срещата – 28 септември, билети ще се продават до 20,45 часа.

Лудогорец призовава феновете да се възползват от предварителната продажба, за да се избегне струпване по входовете непосредствено преди двубоя с ПСЖ.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа