Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев направи любопитно разкритие след победата на тима с 2:0 над Славия на "Васил Левски". Босът в разградския тим намекна за отправена заплаха за физическа саморазправа, но не пожела да навлиза разкрие повече подробности. 

"Искам да кажа само няколко думи. Времената във футбола, в които хората плашат други с физическа разправа, отминаха. Може някои да страдат за това, но тези времената наистина отминаха. В днешно време шампион става най-добрият отбор на терена. Няма да влизам в полемики, няма да отговарям на г-н Венци Стефанов. Видя се кой беше по-добрият отбор. 

"Победихме без напрежение. Ако се бяхме напънали още, можехме да напомним на Славия за онази победа с 6:0. Няма да отвръщам на никого. Поздравявам играчите на Славия, бориха се момчета, теренът бе труден. Поздравявам и треньора им. Времената, в които хората се псуват по коридорите и се плашат, отминаха. Мен не ме е страх. Не съм страхливец", каза Петричев, след което избегна последвалите журналистически въпроси.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига


Видео: Sportal.bg