Сериозни премии очакват футболистите на Лудогорец за спечелването на титлата за пета поредна година. Общата сума, която футболистите ще си разделят възлиза приблизително на 300 000 лева, съобщава "Меридиан Мач". От тези пари ще вземат около 20 играчи, като най-големият индивидуален бонус възлиза на 20 000 лева, а най-малкият на 8000 лева.

Парите се изчисляват на базата на броя изиграни мачове, а отделно от това някои играчи имат фиксирани премии в договорите си при титла.

Сумите, които футболистите ще си поделят за първото място през този сезон, са доста по-малки в сравнение с тези, които отборът получи за влизането си в групите на Лига Европа и особено за участието в групите на Шампионската лига.

Това е напълно логично с оглед приходите, които клубът си гарантира при участие в основната част на турнирите. Както е известно, за класирането си в компанията на Реал Мадрид, Ливърпул и Базел, футболистите на "орлите" взеха по 200 000 лева на калпак. Това е може би най-голямата премия в историята на българсикя футбол.

Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!