Ръководството на Лудогорец продължава да работи изключително много за максималното удовлетворение на феновете. БЛИЦ научи, че клубът готви специална изненада за тези, които подкрепят отбора в първия мач срещу Виктория (Пилзен) в сряда (17 август) на Националния стадион "Васил Левски". Тогава от 21:45 часа българският първенец излиза в първа битка срещу чешкия тим за влизане в групите на Шампионската лига. Реваншът е след седмица в Пилзен.

Всички фенове, които бъдат на Националния стадион, трябва да запазят билетите си. Ще има изненада, от която привържениците ще останат доволни. Тя е свързана със следващите мачове на Лудогорец независимо дали те ще бъдат в групите на най-комерсиалния клубен турнир или на Лига Европа.

"Феновете ни ще получат привилегия в следващите двубои. Благодарим им, че винаги са зад нас в големите ни мачове в Европа. Затова ще им се отблагодарим подобаващо", уточниха от клуба пред БЛИЦ.

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев вече обяви пред екипа ни, че деца от абсолютно всички школи в България, които имат желание, може да наблюдават двубоя с Виктория (Пилзен) напълно безплатно.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа