Лудогорец се прибра от Франция, където снощи изигра поредния си силен мач на европейската сцена - 2:2 с ПСЖ на "Парк де Пренс". Полетът от Париж до Варна продължи малко над 2 часа. Футболистите на Георги Дерменджиев демонстрираха отлично настроение в самолета, но донякъде съжаляват за изпуснатия шанс да си тръгнат с трите точки от Франция.
 
"Естествено, че сме горди от равенството, но с оглед на това как стече мачът - малко нещастно за нас... Винаги е неприятно да получиш гол в последните секунди", коментира вратарят Владислав Стоянов.

"Представихме се силно, показахме и израстване в игрови план срещу такива класни отбори. Определено една добра кампания за нас", добави вратарят.

"Всички се чувстваме добре. Жалко обаче, че изпуснахме победата. Оставаха две минути и можеше да бием, ама по-важното е, че се класирахме в Лига Европа. ПСЖ е голям отбор, на най-високо ниво в Европа. Смятам, че направихме голяма работа в Париж", коментира Марселиньо.

"Смятам, че имаме сили да стигнем много далеч в Лига Европа", оптимист е българският национал.

Малко след завръщането от Франция Георги Дерменджиев изведе играчите си на клубната база в Разград за възстановителна тренировка. В събота от 17:30 часа шампионите приемат Локомотив (Пловдив) в мач от 18-ия кръг на Първа лига.

 РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА

ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА