Лудогорец приема Цървена звезда във вторник (26 юли) от 21:00 часа на стадиона в Разград. БЛИЦ вече писа, че билетите отдавна бяха разпродадени и трибуните ще бъдат натъпкани до краен предел. В Сърбия също очакват с приповдигнат интерес срещата от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

Вратарят на Лудогорец Милан Борян даде дълго интервю за изданието в западната ни съседка "Новости". Стражът е канадски гражданин от сръбско потекло. Любопитното е, че той се ожени за бившата шефка на маркетинг отдела на вечния враг на Цървена звезда - Партизан, Снежана Филипович

"Очакваме Звезда във фантастична атмосфера. На такива мачове, без значение на класата на играчите, няма фаворит. Това, че букмейкърите ни дават предимство не значи абсолютно нищо. Който влезе по-добре в мача, ще има повече шансове да се надява на позитивен резултат“, каза Милан Борян пред сръбското издание.

"Гладни сме за Шампионската лига. В клуба се говори и мисли само за това. Със сигурност ще е неуспех, ако не успеем да влезем поне в групите на Лига Европа. Имаме доста нови играчи и е нормално мотивацията да е голяма“, допълни вратарят.

"Ще е отлично, ако не допуснем гол. Победа с 2:0 или 3:0 би било фантастично. При всички случаи очаква отличен футбол, защото и двата отбора имат много класни чужденци в съставите“, добави Милан Борян.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: "А" група - трансфери и подготовка

Програмата на Първа професионална лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа