Георги Дерменджиев беше избран за месец декември в анкетата на Пресклуб "България". По време на награждаването той сподели и очакванията си за предстоящия в четвъртък сблъсък с Копенхаген.

"Имаме вече солиден опит в Европа и не мисля, че има отбор, който да ни стресне. Нормално е да има напрежение, но то е породено по-скоро от това как ще влезем в мача. Доволен съм от състоянието на футболистите ми".

"Нашите мечти са такива, че винаги мислим много напред. Да се надяваме, че ще ги осъществим и с това ще радваме и българските фенове", добави специалистът.

Той посочи, че повечето съперници на Лудогорец в зимните контроли в Турция са играли в стил, подобен на този на датския първенец.

„Тези осем контроли, да речем едно около 6 отбора горе-долу приличат на Копенхаген. Те не са на тяхната класа, но има някаква прилика. Компактни са в защита, играят с двама нападатели. Получиха се някои по-твърди мачове, но аз лично съм доволен. 5-6 отбора се доближават като стил, но не като качество”, добави Дерменджиев.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА