"Горе главата, Владо!". Това послание изпраща бившият национален вратар Бисер Михайлов към стража на Лудогорец. Владислав Стоянов беше разстрелян шест пъти от Арсенал в Шампионската лига за поражението с 0:6 в Лондон.

"Можеха да ни вкарат и 15 гола", призна след срещата Стоянов. Не закъсняха и критиките. Вратарят наистина не се намира във форма и минава през труден период.

"Футболът се играе от 11 съотборници и когато вратарят е оставен без подкрепа от останалите, се случва това, което сполетя Лудогорец на "Емирейтс", коментира пред "България днес" Бисер Михайлов. Бащата на президента на БФС дълги години пази вратата на Левски и на националния отбор. Както мнозина свои колеги и той има своя кошмарен мач.

"Отлично знам как се чувства в момента Владо Стоянов, защото изпитах същото след един двубой с Милан на "Сан Сиро", припомня Михайлов.

"Гостуването в Италия се превърна в разгром - паднахме с 1:5. Дълго време след това сънувах головете. Събуждах се и се връщах назад с мисълта как е можело да реагирам по-добре и да спася положенията", добавя Бисер Михайлов. Двубоят е 1/16-финал в турнира за КНК и се играе на 20 септември 1967 г.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига