Помощник-треньорът в Локомотив (Пловдив) Христо Колев обясни, че съвместната грешка на вратаря Ясин Ел Харуби и Павел Виданов е била определяща за домакинското 1:1 с ЦСКА. "Смърфовете" поведоха чрез Дани Кики в 13-ата минута, удържайки крехкия си аванс до 80-ата минута. Тогава Кирил Десподов се разписа за гостите и съхрани разликата от 7 точки между двата тима в полза на "червените".
 
„Мисля, че грешката в края беше решаваща за крайния изход на двубоя. Макар да бяхме подготвени и да работихме цяла седмица. Има такива неща във футбола и те определят крайния резултат“, каза Колев пред Диема Спорт.

„Колкото вървеше времето, ЦСКА опита да реагира и да упражни натиск. Имахме проблеми в средата на терена – лесно губехме топката и давахме възможност на противника да ни атакува почти постоянно. Бяхме запознати добре с играта на ЦСКА и ако ситуацията на Дани Кики в началото на второто полувреме беше влязла, щеше да стане друг мач“, продължи Бащата.

„В зависимост от противника се избира тактиката за даден мач. Има още доста двубои да се изиграят. Ние се стремим във всеки мач да изкарваме максималното, което е възможно предвид начина, по който играем. Целта е най-малкото да запазим сегашната си позиция в класирането“, каза още помощникът на Едуард Ераносян.

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)

Всичко за Първа лига